
باسمه تعالی
صرع یک بیماری ثابت و مشخص نبوده بلکه معضلی چند وجهی است که رویکرد منطقی برای شناخت و اداره آن همکاری گروهی از متخصین را طلب میکند. از سوی دیگر این معضل در نورولوژی شیوع و بروز قابل توجهی دارد و جمعیت کثیری از مبتلایان از نوزاد گرفته تا کهنسال را درگیر میسازد. بار این اختلال به حدی است که هزینهای سنگین بر سلامت عمومی و همچنین اقتصاد درمان تمامی کشورهای جهان و به دنبال آن کشور عزیزمان تحمیل میکند.
در بیست و یکمین کنگرۀ صرع که به همت و تلاش همکاران دانشمند از دانشگاهها و پژوهشکدههای معتبر و برجسته کشور و همچنین انجمنهای علمی و مردم نهاد مرتبط در آبان ماه سال جاری برگزار خواهد شد، برآنیم تا هم از نوآوریها و افقهای تازه در زمینۀ صرع آگاهی بیشتری یابیم و هم از پژوهشها و تجربیات گرانمایه همکاران دانشمند دراین زمینه مطلع گردیم و علاوه براین ها بتوانیم پیشنهادات و پروتوکلهای عملی براساس همکاری تیمی و بین تخصصی در زمینه پیشگیری، درمان و تحقیقات چند تخصصی صرع محور را به نهادها و سازماهای اجرایی مربوطه ارائه کنیم.
در پایان اینجانب به نمایندگی از کمیتۀ علمی و برگزار کننده این کنگره از تمامی عزیزان دانشمند و علاقمند به این مبحث دعوت میکنم تا باحضور گرانقدر خویش در این همایش علمی به غنای علمی آن افزوده و همگی ما را از تجربیات ارزشمند خود بهرهمند سازند.
با تشکر
دکتر محمود محمدی
رئیس بیست و یکمین کنگرۀ صرع ایران